top of page


 Biopulse Therapy

 ________________________

Wat is Biopulse Therapy?

Biopulse Therapy is een intensieve huidherstel-behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, oxygenatie en lymfedrainage. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke stoffen, die verschillende huid- en lichaamsprocessen op gang brengen. Het stimuleert het lichaam van binnenuit en maakt gebruik van lichaamseigen reacties. Omdat we stoffen gebruiken die het lichaam direct herkent, is de behandeling zeer effectief en snelwerkend. 


Werking van de Biopulse behandeling

Deze behandeling richt zich voornamelijk op het weefsel rondom de huid- en spiercellen, het extracellulaire weefsel. De cellen voeren zelf veel afval- en gifstoffen af richting het extracellulaire weefsel, waar het vaak opgeslagen blijft en moeilijk afgevoerd kan worden.. De Biopulse Therapy richt zich juist op het doorspoelen en ontgiften van deze gebieden, zowel in de huid als in het spierweefsel. Het resultaat is opmerkelijk doordat door deze diepe ontgifting en zuurstoftoevoer het spierweefsel regenereert en verstevigt. daarnaast is de huid door ontgifting veel beter in staat om werkstoffen op te nemen en om collageenaanmaak te activeren.


Wat is het effect?

Het Biopulse Masker wat gebruikt wordt tijdens de behandeling (45 min inwerktijd) bestaat uit een Enzym Masker en een Lifting Masker. Het Enzym Masker zorgt er voor dat dode huidcellen effectief worden verwijderd en verstopte poriën worden ontdaan van de blokkades die de porie afsluiten. Daarnaast zorgt het Lifting Masker er voor dat er zuurstofrijk bloed naar de huid wordt vervoerd. Hierdoor kunnen kleine rode bloedvaatjes zichtbaar worden. Hierdoor worden verschillende processen geactiveerd: het lymfesysteem gaat afvalstoffen afvoeren, gifstoffen worden weggespoeld en zuurstof is onmisbaar voor de aanmaak van collageen. Het masker geeft een pulserend gevoel, welke ervoor zorgt dat de huid en de gezichtsspieren beter worden doorbloedt en verstevigen en zorgt zo voor een natuurlijke mini-lift.


Wanneer kan de Biopulse Therapy behandeling toegepast worden?

-Anti-aging, lifting, versteviging (collageen aanmaak)

-Reductie van puistjes en onzuiverheden (remt de acné bacterie)

-Afvoeren van afvalstoffen en toxinen

-Verwijderen van dode huidcellen

-Bestrijden van vrije radicalen

-Algehele huidverbetering


Biopulse/Microneedling behandeling

Bij deze behandeling wordt de Biopulse Therapy gecombineerd met Microneedling. De effectiviteit en extra collageen-opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogt, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden.


Prijzen

Losse Biopulse behandeling: € 79,00

Kuur van 3 behandelingen: € 225,00


Bij de behandeling in kuurverband wordt gebruik gemaakt van een opeenstapelend effect.

We adviseren de behandeling elke 14 dagen te herhalen totdat het gewenste resultaat is bereikt.


Losse Biopulse Microneedling behandeling: € 130,00

Kuur van 3 behandelingen: € 375,00


I.v.m. de microneedling en de daarbij horende opbouwende collageen, adviseren we de kuur elke 28 dagen te ondergaan.


Openingstijden

Maandag


Dinsdag


Woensdag


Donderdag
9.00-17.00 u

19.30-22.00 u

9.00-14.00 u

19.30-22.00 u

9.00-12.00 u

19.30-22.00 u

19.30-22.00 u


Contact

Telefoon: 036-8441031

E-mail: info@lpure.nl


Adres:

Nocturnestraat 1

1312 SB Almere Stad (Muziekwijk)

Overige gegevens

KvK: 32134381


Beautysalon L-Pure werkt uitsluitend op afspraak, zodat u er zeker van

kunt zijn dat er voor uw behandeling voldoende tijd is gereserveerd.  

bottom of page